Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα

Supermarket ΗΛΙΟΣ θα βρείτε σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Στην ενότητα Ένας ΗΛΙΟΣ δίπλα σου Καταστήματα ΗΛΙΟΣ θα βρείτε τα καταστήματα ομαδοποιημένα ανά νομό μπορείτε να αναζητήστε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Το ΗΛΙΟΣ Bravo! Club, είναι το club πιστών πελατών των supermarket ΗΛΙΟΣ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που επιβραβεύει τη προτίμηση που δείχνετε στα ΗΛΙΟΣ supermarkets με προνόμια όπως εκπτώσεις, επιστροφή χρημάτων σε είδος, συμμετοχή σε κληρώσεις, ειδικές προσφορές.

Για να γίνετε μέλος του ΗΛΙΟΣ Bravo! Club ζητήστε την κάρτα μέλους από το ταμείο σε οποιοδήποτε supermarket ΗΛΙΟΣ. Η κάρτα θα σας χορηγηθεί σε τρία αντίτυπα εντελώς δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση, συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση.

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ΗΛΙΟΣ παρασκευάζονται από γνωστές Ελληνικές εταιρείες και δεν διαφέρουν ή διαφέρουν ελάχιστα από τα αντίστοιχα επώνυμα προϊόντα όσον αφορά στα συστατικά

Βασική προϋπόθεση που θέτει ο ΗΛΙΟΣ για τη παραγωγή είναι να μην υστερούν σε ποιότητα ή στη γεύση.

Ο Όμιλος ΗΛΙΟΣ παραγγέλνει τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε πολύ μεγάλες ποσότητες και καθώς δεν έχουν τα έξοδα marketing και διαφήμισης, που έχουν τα προϊόντα μάρκας,  καταφέρνουν να έχουν τόσο χαμηλή τιμή