Πως γίνεστε μέλος

Μας προτιμάτε, σας επιβραβεύουμε ας «επισημοποιήσουμε» τη σχέση μας! Για να γίνετε μέλος του ΗΛΙΟΣ Bravo! Club ζητήστε την κάρτα μέλους από το ταμείο σε οποιοδήποτε supermarket ΗΛΙΟΣ. Η κάρτα θα σας χορηγηθεί σε τρία αντίτυπα εντελώς δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση, συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση.

Χρήση της κάρτας μέλους

Στη πράξη θα σας δοθούν τρεις ολόιδιες mini κάρτες ΗΛΙΟΣ Bravo! Club, που θα αντιστοιχούν σε ένα όνομα. Έτσι θα χρησιμοποιούνται από διαφορετικά μέλη της οικογένειας και οι πόντοι θα συγκεντρώνονται όλοι μαζί σε ένα όνομα. Φροντίστε να έχετε πάντα την κάρτα μαζί σας και να κερδίζετε σε κάθε συναλλαγή σας.

 1) Πριν από κάθε συναλλαγή στο ταμείο, επιδείξτε την προσωπική σας κάρτα ΗΛΙΟΣ Bravo! Club για να καταχωρηθούν τα στοιχεία σας και να περαστούν οι πόντοι.

2) Αν ξεχάσετε να τη δώσετε στο ταμείο πριν από κάθε κίνηση, μπορείτε να τη δώσετε ενδιάμεσα και πριν την έκδοση του λογαριασμού σας.

3) Οι πόντοι ή οι εκπτώσεις  που θα κερδίζετε σε κάθε συναλλαγή καθώς και το άθροισμα αυτών θα εμφανίζεται σε ειδική ξεχωριστή απόδειξη ή σε αυτή της ταμειακής μηχανής.

Πως κερδίζετε στο ΗΛΙΟΣ Bravo! Club

Την περίοδο αυτή κερδίζετε συλλέγοντας Bravo! πόντους. 1 Bravo! για κάθε 3€ αγορών σας

Για παράδειγμα:
· για αγορές 10 € κερδίζετε 3 Bravo πόντους.
· για αγορές 30 € κερδίζετε 10 Bravo πόντους.
Μόλις συμπληρώσετε 100 Bravo κερδίζετε Δωροεπιταγή αξίας 3€
· Η συλλογή πόντων και η εξαργύρωση της επιταγής γίνεται στο κατάστημα έκδοσης της κάρτας.
· Οι πόντοι έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Η εξαργύρωση των πόντων μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή ο καταναλωτής το θελήσει.
· Περισσότερες προσφορές και τα προνόμια για τα μέλη ΗΛΙΟΣ Bravo! Club θα κοινοποιούνται όταν αλλάζουν μέσα από τα διάφορα έντυπα, αφίσες, ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά spot των ΗΛΙΟΣ supermarket καθώς και από το site: www.heliosmarkets.gr